Садова плитка – найкраще покриття для доріжок на дачі

Садова плитка – найкраще покриття для доріжок на дачі_0

Майже кожне українське місто поступово відмовляється від тротуарного покриття у вигляді асфальту, яке було популярним за радянських часів. На зміну прийшла тротуарна плитка. Комунальники все частіше викладають вулиці декоративною бруківкою. Це нове віяння підхопили і пересічні мешканці, які викладають акуратні бетонні плитки і біля своїх обійсть. Але яку ж тротуарну плитку обрати і не прогадати? Про це у нашій статті.
Переваги такого покриття очевидні. Адже використовуються бетонні плити для доріжок, сходів, в оформленні квіткових клумб, а також як дорожнє покриття. 

Переваги такого покриття очевидні. Адже використовуються бетонні плити для доріжок, сходів, в оформленні квіткових клумб, а також як дорожнє покриття. Часто таку бруківку кладуть у старих частинах міста, аби зберегти дух давнини. Хоча так само популярна тротуарна плитка для дачі або ж біля заміських будинків.

До речі, варто відзначити, що якісна тротуарна плитка здатна витримувати чималі навантаження, якщо чітко дотримуватися технології при кладці. Зокрема треба враховувати рівень навантаження на конкретну ділянку дороги, тип поверхні, на яку будуть класти бруківку та подбати про хороший водостік. Якщо усе це було передбачено, то плити можуть послужити щонайменше років 15.

imgВиробник тротуарної плитки підприємство «Декор Бетон» дотримується усіх технологічних стандартів. Тому тротуарна плитка якісна та служить тривалий термін. Варто відзначити, що бетонна бруківка без проблем витримує низькі та високі температури. Зокрема в спеку вона не робиться м’якою і не деформується. А в холод не тріскає. Також плити не пошкоджуються хімічними речовинами, в тому числі сіллю. До того ж таке покриття є більш екологічно чистим, ніж асфальт.

Завдяки величезному асортименту продукції, можна самостійно створювати унікальні візерунки тротуарної плитки. Підібрати відповідну бруківку допоможуть наші фахівці, які задовольнять примхи навіть найвибагливішого покупця. Велика кількість геометричних форм та гами кольорів дозволяє з плит творити справжні витвори мистецтва.